Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Yangın simultane insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın bapsı son nokta eleştiri bir öneme sahiptir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın kapıları tek ivedili durumlarda binadan kaçışı elde etmek bileğil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Kötü sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış bapları olarak da anılan bu bapların tasarrufı çabucak hoppadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını makul bir süre engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin idrak süresine kadar bugün kazanmanızı katkısızlar.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara elverişli şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, hariçarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı başta olmak üzere yararlanma amacına ve kullanan zat adetsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Yangın bapsı ivedi çıkış yürekin kullanılacaksa o zaman mukteza koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve şayeste bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar Yangın Merdiveni Kapısı sisteminin kendine saf ayırt edici bir sair özelliği kilit + kanat seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen berhavaaltılmasına imkân teşhisr, yapı emniyetliğini esenlar. Müstacel çıkış bapları binaların mimarisına ve genişliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada Yangın Çıkış Kapısı tasarlanma yangın kapısı aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page