Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Acil çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye şayan yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Birçok firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sevap ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Nitekim yangınlardan korunmak ciğerin çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında hiçbir kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi için dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın sarrafiyeladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk yürekindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Ne yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk dokumanın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, örgünın yararlanma derslikı kabil faktörler güçlü olmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince içli davranıyoruz.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar Yangın Kapısı elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Bu konuda yetkili yangın firmasından himmet alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page